Късмет тази неделя, приятели!    ОВЕН Днес преобладават положителните тенденции. Може да експериментирате,

...
Късмет тази неделя, приятели! 
 
ОВЕН
Днес преобладават положителните тенденции. Може да експериментирате,
Коментари Харесай

Романтика и страст за една зодия, друга удря джакпота

Късмет тази неделя, другари! 

 

ОВЕН

Днес доминират позитивните трендове. Може да експериментирате, да търсите нови способи за решения на познати задания или да поемате оневинен риск. Отлично ще се справяте със комплицираните задания. Изскачат забавни хрумвания, които могат да усилят приходите ви.

ТЕЛЕЦ

Днес ще взимате верните решения и сполучливо ще се справяте с компликациите. Помощ няма да ви бъде нужна, само че в случай че ви я оферират, не отхвърляйте. Възможно е начало на дълготрайно съдействие. Ще имате отлични хрумвания, които скоро ще намерите метод да осъществите. 

БЛИЗНАЦИ

Използвайте дейно първата половина на деня. Ще би трябвало да действате бързо, а времето за обсъждане ще бъде сериозно малко. За благополучие, най-очевидните решения ще се окажат правилни. Избягвате физическите натоварвания. Парични приходи ще ви дадат опция да зарадвате околните си.

РАК

Ще имате триумфи, в случай че не стоите със скръстени ръце и се захванете с проблемите от сутринта. Имате късмет да намерите положителни помощници и надеждни съдружници. Денят е удобен и за настоятелен договаряния. Не са изключени оферти, на които би трябвало да отговорите незабавно.

ЛЪВ

Съсредоточете се върху своите ползи. Не отделяйте доста внимание на близките, нито пък се безпокойте, по тази причина какво мислят за вас. Само вие би трябвало да решавате, кое фактически е значимо. Странете от хора, които са склонни към интриги. Среща с другари ще направи вечерта ви приятна.

ДЕВА

Днес мъчно ще намирате общ език с близките. Ще би трябвало да положите много старания, с цел да избегнете споровете, да постигнете компромис и да изгладите несъгласията. Вечерта ще ви се отдаде опция да се върнете към остаряло занимание или да се заемете с нещо, което ви е заинтригувало. 

ВЕЗНИ

Появяват се нови планове и отлични хрумвания. Вие разбирате, че с цел да ги осъществите ще би трябвало да преодолеете много компликации, само че това не би трябвало да ви плаши. Деловата ви интензивност е висока, ще съумеете да изпреварите съперниците си и да укрепите позициите си. Вечерта ще е цялостна с сантиментални изненади.

СКОРПИОН

До обед денят ще е сполучлив. Ще решите проблеми, тревожили ви дълго време и ще намерите излаз от сложни обстановки. По-късно са вероятни усложнения. Ще ви трябват много старания, с цел да постигнете замисленото. Струва си да си оставите и малко време и за отдих – ще е потребно да възстановите силите си.

СТРЕЛЕЦ

Ден за решителни дейности. Ако напоследък сте размишлявали по какъв начин да измененията нещо в живота си, в този момент може да пристъпите към съответни стъпки. Вероятно ще се появят нови хрумвания и проекти, засягащи работата или образованието ви. Колкото по-рано започнете, толкоз по-бързо ще имате първите резултати. 

КОЗИРОГ

Денят няма да стартира добре. Дребни неприятности, различия с околните и досадни недоразумения ще провокират много неприятни страсти. Разумът ви, обаче, ще надделее и ще избегнете назряващите спорове. Ще получите пари, което доста ще усъвършенства настроението ви.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за работа. Поставяте си високи цели и сте подготвени да се потрудите, с цел да ги постигнете. Ще научите нещо потребно и ще ползвате непознат опит за решаването на някои проблеми. Ще се запознаете с хора, с които ще станете положителни другари. Може да деянията самодейност в сантименталните връзки.

РИБИ

Сутринта ще получавате вести, които ще открият положителни благоприятни условия пред вас. Настроени сте уверено и ще започнете незабавно с смяната. Само че, бързането в този момент е несвоевременно. Проявете самообладание. Каквито и стъпки да планирате, обмислете ги деликатно. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР